آب درمانی سیاتیک
علمی-اجتماعی
یک شنبه 29 بهمن 1391برچسب:, :: 16:37 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی

بیماری سیاتیک به مجموعه‌ای از علامت‌هایی گفته می‌شود که با تحت فشار قرار گرفتن یا تحریک شدن عصب سیاتیک به وجود می‌آید.
سیاتیک عصبی است که از ۴ تا ۵ رشته عصبی از ناحیه کمر در کنار هم قرار گرفته و تا انتهای پا کشیده شده است،  عصب سیاتیک بلندترین و قطورترین عصب بدن است. سیاتیک، اسم یک عصب است و اسم یک بیماری نیست، زمانی که این عصب تحت فشار قرار گیرد یا تحریک شود، یکسری از علامت‌ها برای فرد ایجاد می‌شود.تحریک عصب سیاتیک یک علامت در کنار مجموعه علامت‌های دیگر است و بهتر است سیاتیک را یک بیماری ندانیم بلکه عامل اصلی را باید علت فشار یا تحریک عصب سیاتیک بدانیم.
 شایع‌ترین عاملی که موجب تحت فشار قرار گرفتن یا تحریک عصب سیاتیک می‌شود بیرون‌زدگی دیسک بین مهره‌ای است که تحت عنوان فتق دیسک از آن یاد می‌شود، در نقاط دیگر بدن ممکن است ریشه‌هایی که با همدیگر عصب سیاتیک را تشکیل می‌دهند به دلایلی مانند به وجود آمدن یک ضایعه استخوانی یا به دلیل کم شدن فاصله‌های بین مهره‌ها موجب تحریک شدن عصب سیاتیک شده و در نتیجه در فرد علامت‌های درگیری با عصب سیاتیک را نشان می‌دهد.
 درمان سیاتیک بر اساس عامل به وجود آورنده آن باید انجام ‌شود، برای درمان سیاتیک باید ابتدا علت تحریک سیاتیک را جست و جو کرد و درمان باید دقیقا بر اساس منشاء علت انجام شود.
 یکی دیگر از علت‌های بروز سیاتیک فشار عضلات پشت مانند کمر و اندام تحتانی بر روی عصب‌های سیاتیک است و این عضلات عصب‌های سیاتیک را می‌پوشاند و موجب فشار آمدن بر روی عصب سیاتیک می‌شود.

سن شایع بروز سیاتیک بین ۳۰ تا ۵۰ سالگی است،با توجه به اینکه عامل اصلی سیاتیک بیرون زدگی فتق دیسک است، سن شایع فتق دیسک نیز میانسالی است.
 ورزش‌ و نرمش‌های افراد مبتلا به سیاتیک باید از یکسری قواعد خاص پیروی کند، ورزش این بیماران باید بر اساس عامل به وجود آورنده سیاتیک باشد.

ورزش‌هایی که به این بیماران توصیه می‌شود بر اساس معاینه بالینی است، پیاده‌روی و راه رفتن در آب از ورزش‌های موثر و مفید برای درمان است.

 

 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





    درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
    آخرین مطالب
    آرشيو وبلاگ
    پیوندهای روزانه
    پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی-اجتماعی و آدرس shamila.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





    نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 69
بازدید دیروز : 173
بازدید هفته : 2385
بازدید ماه : 5622
بازدید کل : 3552330
تعداد مطالب : 14893
تعداد نظرات : 281
تعداد آنلاین : 1

<>